Contact

Alle vragen en opmerkingen zijn welkom, wel het liefste via e-mail.

Natuurwetenschappelijke Studievereniging Amsterdam
t.a.v. LIMO 2022
Science Park 904   A0.08
1098XH   Amsterdam

E-mail: limo@nsaweb.nl

Routebeschrijving

Vervoer per trein

NS-station Amsterdam Science Park is op loopafstand van het FNWI-gebouw. Kijk op de reisplanner van de NS voor de dienstregeling.

Vervoer per bus

  • Bus 40 rijdt tussen Station Amstel en Station Muiderpoort via het Science Park. Met vijf bushaltes zijn alle gebouwen van het Science Park goed bereikbaar.
Kijk op de website van het Gemeente Vervoer Bedrijf Amsterdam (GVB) voor de dienstregeling.

Vervoer per auto

Alle autowegen naar Amsterdam komen uit op de rondweg rond Amsterdam: de ring (A10). Houd op de ring Amsterdam (A10) oost aan en neem afslag Watergraafsmeer/S113 (Ring Oost). Rijd de Middenweg op richting centrum. Na ongeveer 500 meter bij de stoplichten rechtsaf de Kruislaan op. Na 400 meter rijdt u onder NS-station Amsterdam Science Park door en kruist u de MacGillavrylaan. U bevindt zich nu op Science Park Amsterdam met het faculteitsgebouw aan de rechterzijde.

Parkeren

Op Amsterdam Science Park kunt u de bewegwijzering volgen naar de juiste parkeerterreinen. U kunt parkeren op de openbare parkeerterreinen P3 of P7 en op de parkeerterreinen rondom de onderzoeksinstituten. Volg hiervoor de borden met een ''P". Let wel, vol = vol

Kaart


Hoofdsponsor

Wij bedanken Transtrend van harte voor hun bijdrage aan dit evenement.